Levering

Wij stellen uw bestelling op prijs en streven ernaar om ervoor te zorgen dat elke bestelling compleet wordt verzonden, op tijd en met zorg en aandacht verpakt*. Alle prijzen zijn inclusief BTW, indien van toepassing. Wij accepteren alle belangrijke creditcards en betaalkaarten, waaronder American Express, Visa, Mastercard en Maestro. Paypal is ook mogelijk.

Bij het afrekenen zal onze adreszoektechnologie automatisch uw adres in Nederland identificeren. Begin gewoon met typen en uw adres zal verschijnen. Een volledig gamma van leveropties zal worden aangeboden met een klik-en-ophaalservice.

Levertijd naar Nederland is binnen drie werkdagen. Verzendkosten vast tarief van € 9,99** op alle bestellingen onder de € 50***. Gratis levering bij bestellingen boven de € 50.

Gratis levering in Nederland bij bestellingen boven de € 50.

Retouren zijn toegestaan volgens onze standaardvoorwaarden.

 

 

 

*Voor leveringen van grote hoeveelheden bulkitems, zoals bijvoorbeeld haar of vezels, worden bij het plaatsen van uw bestelling extra kosten in rekening gebracht. Wij nemen dan contact met u op met een aangepaste prijs op basis van uw locatie waarna u ervoor kunt kiezen terugbetaald te worden of verder te gaan. Dit komt bij minder dan 1% van de bestellingen voor.

**Er kunnen als gevolg van wisselkoersschommelingen zeer geringe verschillen zijn van een paar centen in het vaste tarief van de verzendkosten.

***Het bedrag van de vermelde verzendkosten is de door u als klant betaalde prijs (onder voorbehoud van aanbiedingen van gratis levering). De werkelijke verzendkosten kunnen iets hoger of lager zijn dan de betaalde prijs. Indien hoger, worden u als klant geen verdere kosten meer in rekening gebracht. Indien lager, vindt geen restitutie van de kosten plaats en zal dit een bijdrage zijn in de verpakkingskosten.